Winnaar Fearless Award

Wauw!! Wat gaaf!! Gisteren tijdens een bruiloft kreeg ik te horen dat we wederom een Fearless Award hebben gewonnen. Echt super tof en wat is het onwijs leuk om dit nieuws tijdens het uitoefenen van je vak op een bruiloft te vernemen!

Het verhaal achter deze plaat: Tijdens de gave bruiloft van Sunseeree en Mike bij Kasteel Marquette in Heemskerk gingen we even de voorbereidingen van Mike en de kids fotograferen. We hadden het pak van Mike, het jurkje van Ayumi en het pakje van Masato opgehangen aan de kroonluchter om van onder af te fotograferen toen er dit leuke moment gebeurde. Omdat wij fotograferen op een ongedwongen wijze en momenten vast leggen zoals ze zijn vinden wij het altijd super leuk als de kinderen gewoon lekker hun gang kunnen gaan, ook gewoon bijvoorbeeld tijdens een trouwceremonie. Wij zijn daar dol op en zo ontstaan er altijd super leuke ongedwongen momenten.

Winnaar Fearless Award

Lijn bruidsfotografie hoog

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Lijn fotograaf bruiloft

Award nieuws | Trouwdag in Beeld winnaar Fearless Award

Onderwerp: BruidsfotografieAwards

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!