Bruidsfoto Award

Wauw! Wat een waanzinnig begin van 2017 en we laten wederom de Champagne kurken van de flessen knallen want Trouwdag in Beeld niet één keer maar TWEE keer genomineerd voor een Bruidsfoto Award! Hoe waanzinnig is dat? In Nederland maar ook in het buitenland wordt bruidsfotografie op top niveau bekroond met diverse bruidsfoto awards. We hebben afgelopen jaar al diverse Fearless Awards, Master Awards, WPS Excellence Awards gewonnen en aan dat hele mooie rijtje mogen we als klap op de vuurpijl nu deze twee fantastische Bruidsfoto Award nominaties toevoegen.

Stem hier op de Bruidsfoto Awards

De vakjury heeft deze twee fantastische bruidsfoto’s in de categorieën Bruidskinderen en Ceremonie genomineerd. Stem op deze twee foto’s op www.bffa.nl en maak kans op mooie prijzen. Op 22 mei 2017 worden de winnaars van de vakprijs en de publieksprijs bekendgemaakt.

Stemmen kan op ->> www.bffa.nl

Bruidsfoto Award

Bruidsfoto Award

Nieuws | Trouwdag in Beeld 2x genomineerd voor een Bruidsfoto Award!

Onderwerp: Twwe keer genomineerd voor de Bruidsfoto Award

Bruidsfoto Award Trouwdag in Beeld

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!