Susanne winnaar Master Award


Hoe gaaf is dat! Vanaf heden is Susanne ook een Master Award winning fotograaf! Echt super tof en we zijn hier heel erg trots op! Gisteren tijdens de jaarlijkse meeting in Amsterdam was de uitreiking en de winnende foto is door Susanne gemaakt tijdens de gave Bruiloft van Jikke en Khoa in Utrecht. Op de sweet table stond heel wat lekkers en een hele jonge bruiloftsgast stond daar heel beheerst en geconcentreerd met uitpuilende ogen naar te kijken met de gedachte van; zo’n lolly wil ik toch ook wel graag hebben 🙂

We vinden het altijd heel bijzonder om getuige te mogen zijn van de liefde die mensen voor elkaar voelen. Dat voelt voor ons als een enorm voorrecht. Nog bijzonderder is het dan als ons werk wordt beloond met een prachtige Award. Onze trouwfotografie stijl is ongedwongen, journalistiek en in combinatie met het maken van creatieve trouwreportages waarin we echt op zoek gaan naar die mooie en speciale tijdloze momenten.

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

 

Nieuws | Susanne winnaar Master Award!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!