Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie en trouwalbums | Trouwreportage Loveshoots Bruidsfotograaf Trouwfotograaf
Nieuws | Trouwdag in Beeld - Bruidsfotografie & Trouwalbums

Hangsloten beloven eeuwige trouw


Geplaatst in rubriek: Nieuws

Vandaag zijn Roel en Sandra getrouwd in Helmond en om hun liefde en eeuwige trouw te beloven hebben ze een hangslot aan de brug aan de Kasteel Traverse gehangen ter hoogte van Kasteel Helmond. De oorsprong van hangsloten aan een brug is een verhaal van Federico Moccia uit 2006 “Ho voglia di te” (I want you), verfilmd in 2007, ondertussen uitgegroeid tot een…

hangsloten kasteel traverse

hangsloten kasteel traverse

jongeren cultroman en daarin belooft een verliefd koppeltje (Step en Babi) elkaar eeuwige trouw. Ze maken een hangslot vast aan de Ponte Milvio (oudste brug) in Rome en gooien de sleutel in de Tiber. In veel gemeenten/steden worden de honderden/duizend sloten regelmatig van de bruggen geknipt, maar het duurt dan meestal niet lang vooraleer er terug hangen. Zoals recent nog in het nieuws kwam over een brug in Sevilla.

Meer over Trouwdag in Beeld:
Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen bruidsfotografie. Wij maken van jullie trouwdag een sfeervolle bruidsreportage in een moderne journalistieke reportagestijl met een vleugje klassiek. Ook interesse? Neem dan contact op voor een kennismakingafspraak:

Meer info: www.trouwdaginbeeld.nl/contact

´╗┐