Dare to Be… workshop | Oostenrijk


We gaan samenwerken! Een samenwerking die het complete spectrum van bruidsfotografie zal inhouden! Van Bokehlicous foto’s tot het poseren van je bruidsparen, van geweldige flits foto’s tot en met marketing, van BeConnected tot één en al gezelligheid met collega fotografen! Een workshop die jou als bruidsfotograaf nog verder gaat brengen en nieuwe inzichten gaat geven! Een workshop waar je nog heel lang aan terug zal denken.

Kortom dit is de meest complete workshop die je maar kunt vinden! Alle vragen zullen beantwoord worden en wij zullen alles behandelen waar jij als bruidsfotograaf tegen aan zou kunnen lopen. De workshop zal gegeven worden door Arno (bekend om zijn bokehlicious & MagMod flits foto’s), Gonnie (de wondere wereld van BeConnected) en Sander (bekend van zijn Marketing en feestfotografie).

Inschrijven / Meer informatie:

Naam + Achternaam

Adres

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail

Inschrijven / Meer info

Eventuele vragen / opmerkingen:


#DareToBe workshop Oostenrijk

De workshop is super uitgebreid en helemaal speciaal gemaakt op jullie wensen. Verblijf en eten wordt ook voor jullie geregeld! Over al het andere hoef je niet meer na te denken en wordt speciaal voor jullie geregeld. Misschien wel leuk om te weten, we gaan naar Oostenrijk, de bergen in! Wij hebben een unieke plek gevonden waar we super originele foto’s kunnen gaan maken.

Wat gaan we allemaal doen:

Wat gaan we allemaal behandelen en doen?
•Marketing (theorie)
•Off-Camera Flitsen & MagMod (theorie & praktijk)
•On-Camera flitsen met één reportageflitser (theorie & praktijk)
•Bokeh foto’s (praktijk)
•BeConnected (theorie & praktijk)
•Portfolio shoot met bruidspaar (praktijk)
•Phototalk (gewoon gezellig)

Wat zit er allemaal bij de workshop?
•3 mentors (Intensieve begeleiding voor jouw leerdoelen)
•Verblijf in een heerlijk luxe hotel
•Ontbijt, lunch en avondeten!
•4 complete workshop dagen

Waar?
Tirol, Oostenrijk

We hebben speciaal voor jullie een compleet hotel afgehuurd. We hebben dus het hele hotel voor ons alleen, wat een luxe hé! Tijdens jullie verblijf wordt alles verzorgd, een goed ontbijt, lunch, een echt Oostenrijks diner en een heerlijke drankje in de avond!

Wanneer? (workshopdatum)

Zondag 25 maart t/m woensdag 28 maart 2018

Prijs 1495,- (Excl. B.T.W.)

De kosten voor deze exclusieve en super gave workshop kun je uiteraard als studiekosten opgeven.

Nu ben je natuurlijk ook hartstikke nieuwsgierig wanneer wij deze workshop gaan geven. De workshop zal gegeven worden vanaf zondag 25 maart t/m 28 maart vier complete dagen dus (29e vertrek dag)! De workshop locatie is zeer goed met de auto te bereiken, maar mocht je liever met het vliegtuig willen dan mag dat zeker. (Private Jet niet inbegrepen. #sorry)

Aantal personen?

Wij willen iedereen maximale en professionele begeleiding geven (ook tijdens de fotoshoots) en daarom is er plaats voor maximaal 12 deelnemers!

Mag ik de beelden gebruiken?

Ja natuurlijk! We hebben een heel intensieve, maar ook ruime planning van 4 dagen opgezet met een mooie balans tussen theorie en praktijk zodat er voor iedereen ruim de tijd is om zelf te oefenen, maar ook om mooie beelden te maken voor je eigen portfolio! Hoe tof is dat voor je portfolio!?

Nu al enthousiast? Schrijf je dan nu in!

 

Bruidsfotografie workshop lijn

Je mooiste en nog creatievere bruidsfoto ga je nog maken!!

Je bent zo goed als je laatste foto en je wilt nog meer uit je bruidsfotografie halen! We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te kunnen worden, Wij delen graag onze kennis en inspiratie en tillen je naar een hoger niveau!