#BeCreative XL Workshop Flitstechniek en creatief licht!

Leer tijdens deze Workshop Flitstechniek om van onmogelijke situaties een WOW factor te maken!

Deze #BeCreative XL workshop Flitstechniek staat in het teken van creatief omgaan met (flits)licht en LED licht, na de workshop krijg je ook het super dikke en leerzame #BeCreative boek gratis mee naar huis. Je kun dan meteen de geleerde technieken in praktijk brengen. In een kleine groep gaan we zeer intensief aan de slag met (Flits)Licht techniek en praktijk.

Als Ambassadeur van MagMod, Godox, Dedolight en Rotolight leer ik je ook alles over flitstechnieken en werken met licht. Tijdens deze dag + avond workshop gaan we ook veel praktijk (middag+avond) doen en als kers op de taart gaan we in de avond (donker) ook met een model/koppel een creatieve fotoshoot doen waar we alles uit de kast trekken. Na deze workshop ben je niet meer bang om je flitsers of andere lichtbronnen uit je tas te halen en van iedere situatie een flitsend resultaat te maken!

Leer alles over flitsen en werken met licht:

Wil je ook meer uit je flitsers en andere lichtbronnen halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor deze intensieve en creatieve flits(licht) en #BeCreative XL workshop flitstechniek!

Wanneer?

Zaterdag of zondag 2020 (dag + avond) > (TBA)

Inclusief:

– Lunch en Diner
– Koffie, thee en drankjes
– Creatieve middag fotoshoot met model
– Inclusief praktijk leer/handboek!
– Speciale creatieve avond fotoshoot met model

Wat gaan we allemaal doen:

– We halen je uit je comfort-zone
– MagMod system
– Natuurlijk licht en LED
– Lichtreflectie, creative light en modifiers
– Donkere en saaie situaties naar je eigen hand zetten
– Uitleg en praktijk On-Camera flits
– Uitleg en praktijk light bouncing + modifiers

– Uitleg & praktijk OCF (Off-Camera flitsen)
– Uitleg & praktijk feestfotografie
– Uitleg & praktijk LightArt
– Heel veel praktijken oefenen (middag + avond)
– Tips & Tricks

– En nog veel meer…
– En oh ja… je mag alles vragen, geen geheimen!!!

Waar?

Belangrijk om te weten:
– Voor fotografen die alles uit hun Flits(Licht) willen halen
– Overdag + avond
– Max. 6 deelnemers

Prijs 395,-

(Inclusief B.T.W.)

Wil je ook meer uit je fotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en vooral creatief omgaan met licht en compositie, zodat je foto’s nog mooier, uniek en creatiever worden? Deze speciale en unieke #BeCreative XL workshop zal plaatsvinden in de speciale #BeCreative workshop-ruimte in de Cacaofabriek. Er is plek voor maximaal 10 personen, vol = vol!

Ervaringen / Reviews workshop flitstechniek:

Wat vonden de deelnemers van onze flitstechniek workshops?

Jos Groen:
Een halve dag theorie welke op een relaxte en begrijpelijke manier werd uitgelegd, alles ondersteund door foto en filmmateriaal. Daarna zelf aan de slag om op locatie te oefenen met maken van superfoto’s waarbij een saaie parkeergarage verandert in een oase van fraaie kleuren. Na een heerlijk diner in de avond wederom geoefend in moeilijk licht situaties en een saaie ruimte om vooral kennis op te doen op het gebied van flitsfotografie. Zeer geslaagde workshop die zijn geld dubbel en dwars waard is!

Rob Weijers:
Voor de 2e keer een workshop gevolgd bij Arno. Deze keer de #BecreativeXL. En XL was het.. Compleet met fijne, cr eatieve “ kadootjes” en het boek van Arno zelf. Arno geeft al zijn ge heimen prijs in deze zeer inspirerende dag. Geen vraag te gek, geen antwoord incompleet. Er is genoeg ruimte v oor discussie, ook op andere gebieden binnen het vakgebied die los staan van flitsen. De groep is niet te groot en voelt elkaar prima aan. De locaties zijn super, zeker om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Dus.. Wil je het flitsen 2.0 onder de knie krijgen, durf je nu nog niet te flitsen of ben je gewoon opzoek naar verdieping in het vakgebied? Dan ben je bij Arno aan het juiste adres.Daarnaast is Arno natuurlijk gewoon een toffe peer die iedereen in zijn waarde laat. Dat moet je ook maar kunnen. Dus kortom: #BeCreative ->> #Be@Arno!

Jennifer Grosman:
Hoe kun je een supergave workshop nou het beste omschrijven? Nou gewoon dat het een workshop is die je niet mag missen. En dan heb in het over de XL versie. Veel geleerd, goed verzorgd, leuke groep, veel informatie en voldoende oefenmogelijkheden. Ook leuke hulpgadgets ontvangen. En tot slot ga je met een boodschappenlijst met wannahaves naar huis. Het was echt de moeite waard! Je wordt echt creatief bij #BeCreative! Dank je wel Arno!

Alva Velázquez:
Gisteren heb ik de #BeCreative XL workshop gevolgd. Eentje waarover ik twijfelde om te volgen omdat ik al het een ander beheerste op het gebied van OCF. De workshop heeft mij gelukkig toch heel veel nieuwe inzichten en inspiratie gegeven. Niet alleen door de inhoud, maar ook door de rustige en heldere uitleg van Arno. Hij nam de ruim tijd om vragen te beantwoorden en hield geen ‘geheimen’ voor zichzelf. Arno is een buitengewoon creatieve kerel die het zichtbaar leuk vindt om je als cursist verder te helpen. Een voor mij een geslaagde workshop dus!

Marieke Lodder:
Tijdens de flitsworkshop bij Arno veel nieuwe informatie gekregen hoe ik mijn flitsers nog beter kan inzetten tijdens een bruiloft. Hoe je van een simpele foto ineens een WAUW factor maakt door creatief gebruik te maken van je flitsers & MagMods. Ook blij met het bijbehorende fotografie boek, handig om mee te oefenen! Arno, bedankt! Je bent een topper!

Erwin Beckers:
Ik dacht dat ik wel redelijk kon flitsen maar wat jij er mee doet… WOW!! Ik heb het gevoel nu mijn flitsers helemaal onder controle te hebben en dat het niet meer af en toe een lucky shot is. Arno legt alles super duidelijk uit, gaat in op alle vragen en houdt niks achter. Verder een prachtig boek meegekregen als naslag werk. Zeker een aanrader voor elke fotograaf die creatieve flits foto’s wilt maken. Arno, super bedankt !!!

Powered by:

”Onze creativiteit en equipment worden ondersteund door deze fantastische merken”

#BeCreative workshops // Workshop Flitstechniek en MagMod - Workshop Bruidsfotografie, Workshop Fotografie

WORKSHOPS FLITSTECHNIEK, BRUIDSFOTOGRAFIE EN CREATIEF LICHT. ARNO IS DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN FLITSEN EN AMBASSADEUR VOOR MAGMOD, ROTOLIGHT, GODOX EN DEDOLIGHT. DIVERSE WORKSHOPS VOOR FOTOGRAFEN!