Win een reis naar Ibiza + Sunset Fotoshoot

”Inclusief vliegreis, hotel en unieke fotoshoot van jullie samen”

Trouwdag in Beeld bestaat 10 jaar en omdat te vieren verloten we een reis naar Ibiza + Sunset fotoshoot (Inclusief: vliegreis + hotelovernachtingen). Verliefd, verloofd of gewoon al jaren gelukkig getrouwd? Het maakt niet uit want iedereen mag aan deze super gave winactie meedoen. Win een reis naar Ibiza voor twee personen, super gaaf toch!?

Hoe heerlijk is dat: met z’n tweetjes samen naar Ibiza! Altijd al gedroomd van Ibiza of van een gave romantische sunset fotoshoot van jullie samen in het buitenland? Genieten van de mooie Mediteriaanse kustlijn, mooie stranden, azuurblauwe zee en de gezellige omgeving van Ibiza Stad.

Jullie vliegen in het najaar (datum in overleg) vanaf Schiphol rechtstreeks naar Ibiza en jullie verblijven een paar dagen in een mooi hotel op deze droombestemming, maar dat is nog niet alles want we gaan ook een super gave sunset fotoshoot met jullie doen! Helemaal GRATIS, gewoon omdat het kan en dat wij vieren dat we 10 jaar bestaan!

Super gaaf toch!?

Je kunt nu niet meer meedoen! Rond 15 juli maken we de winnaar bekend!

Jullie mogen zelf kiezen welke fotoshoot jullie willen.  Dat mag een loveshoot zijn, maar als jullie al getrouwd zijn kunnen jullie bijvoorbeeld ook kiezen voor een after wedding reportage of zelfs een Trash the Dress. Het wordt zowieso een super gave en uniek ervaring met een geweldige fotoreportage op Ibiza als eindresultaat en wij betalen jullie ticket en hotel 🙂

Belangrijke tips:

Vergeet ons niet te volgen op instagram:
www.instagram.com/trouwdaginbeeld
Like onze Facebook:
www.facebook.com/bruidsfotografie

Sluitingsdatum om mee te doen is 18 juni 2019 en wij maken de winnaar rond 15 juli 2019 bekend. Meedoen is gratis, minimale leeftijd om mee te mogen doen is 21 jaar en je moet verliefd, verloofd of getrouwd zijn 🙂 Op al onze winacties zijn van toepassing onze voorwaarden en winactie/privacy voorwaarden van toepassing. Oh ja en na de bekendmaking hebben we als verrassing nog een paar mooie troostprijzen!

Fotograaf bruiloft

Een bruiloft is de mooiste dag van je leven! Deze bijzondere dag moet natuurlijk ook op zijn mooist vastgelegd worden. Bruidsfotografie is ons werk én onze passie. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het vastleggen van jullie trouwdag is.
Win een reis naar Ibiza + Sunset Fotoshoot
1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"
Powered by