Livestream bruiloft

Niet iedereen aanwezig? Met de Livestream kun je ze tóch laten genieten van jullie DAG!

Inmiddels heeft ieder bruidspaar er helaas mee te maken; de Corona crisis en gaan jullie toch trouwen, maar kan niet iedereen daarbij aanwezig zijn? Wij hebben daar een hele mooie oplossing voor! Met de Trouwdag in Beeld Livestream kun je ze tóch laten meekijken en laten genieten van jullie trouwceremonie.

Wij regelen het streamen en opnemen van jullie bruiloft van A tot Z. Via een speciale livepagina kunnen jullie vrienden en familie die niet aanwezig kunnen zijn toch jullie mooiste dag van dichtbij mee laten maken. Niet alleen met super mooie trouwfotografie, maar ook met een mooie film van jullie ceremonie op jullie trouwdag.

JA, IK WIL OOK MEER WETEN OVER EEN LIVESTREAM OP ONZE BRUILOFT!

Wij nemen alle moeilijke technische zorgen voor jullie uit handen, zodat jullie als bruidspaar intens kunnen genieten van jullie bruiloft. Hoe werkt het livestreamen van een trouwceremonie?

Wij regelen het streamen en opnemen van jullie bruiloft

– Vooraf nemen we met jullie alle wensen door.
– Jullie krijgen van ons een digitale (afgeschermde FB-Live) uitnodiging die jullie vooraf naar de gasten kunnen sturen.
– Voorafgaand aan de ceremonie plaatsen wij het videosysteem, geluid en livestream techniek.
– Tijdens de ceremonie zorgen wij er voor dat alles zo mooi mogelijk in beeld wordt gebracht.
– Via een speciale FB-link kunnen alleen de uitgenodigde mensen digitaal van jullie trouwceremonie meegenieten.
– Na de bruiloft krijgen jullie de video in hoge kwaliteit ook nog op een USB-stick geleverd.

Eigen Trouwdag in Beeld videoteam

Wij maken ook mooie en dynamische die op een creatieve fotografische wijze in beeld worden gebracht. Omdat wij als team (bruidsfotograaf en videograaf) perfect op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij jullie mooiste dag samen met de bruidsfotografie op onze unieke, creatieve en ongedwongen wijze in beeld brengen waarbij we de momenten precies op elkaar afstemmen.

MAAK JULLIE MOOISTE DAG OOK IN DEZE TIJDEN ONVERGETELIJK!

Omdat Trouwdag in Beeld alleen met eigen teamleden werkt is het voordeel ook dat je geen extra mensen hoeft in te huren om een livestream verzorgen. Wij zullen tijdens jullie bruiloft op alle mooie momenten nagenoeg onzichtbaar en op 1.5 meter afstand aanwezig zijn. Precies zoals jullie zijn of het nu gaat om een lach, een traan of gewoon een leuk moment tijdens de bruiloft, alles draait om de échte momenten op een bruiloft! 

Meer weten? Vraag hier meer informatie aan

Het voordeel van onze livestream service is ook dat jullie de video met een mooi trouwclip intro kort na de bruiloft geleverd krijgen in een hoge kwaliteit op USB stick + Digitale Download. Jullie kunnen dan samen met vrienden en familie later nog vaak nagenieten. Ook kunnen jullie de video gebruiken als jullie het trouwfeest op een later moment gaan vieren.

Ja, WIJ WILLEN OOK EEN GAVE TROUWREPORTAGE!

Heb je een vraag of wil je weten of wij als trouwfotograaf beschikbaar zijn voor jullie bruiloft? Vul het contactformulier even in en dan kijken we snel of jullie trouwdatum nog vrij is!