Gratis tickets Love & Marriage beurs

Gratis tickets Love & Marriage beurs!

”De gezelligste trouwbeurs van Nederland”

In het weekend van 19 en 20 januari 2019 staan wij op de leukste en gezelligste trouwbeurs van Nederland: de Love & Marriage beurs in Eindhoven. Wat is er leuker dan je een hele dag onder te dompelen in de sfeer van jullie bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten. Alles is onder 1 dak te vinden op deze trouwbeurs; trouwjurken, ringen, trouwpakken, muziek, cakes, fantastische locaties en natuurlijk ook Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie & Trouwclips! Dit is echt de allerleukste dag uit voor je bruiloft.

Wil je kans maken op gratis kaarten voor de Love & Marriage beurs van aankomend weekend en een gratis exemplaar van ons exclusieve Save the Date magazine ontvangen? Vul dan snel onderstaand formulier in. We gaan 8 vrijkaarten verloten en de winnaars maken we op donderdag 18 januari 2019 bekend!

Bruidsfotografie lijn

Vul hier je gegevens in:

Naam + Achternaam

Trouwdatum

E-mail

(Je mailadres is veilig en wordt alleen voor deze actie gebruikt om de winnaar bekend te maken!)


Graag tot ziens op de Love & Marriage Beurs!

Bezoek onze stand en maak kennis met Trouwdag in Beeld de specialist in in ongedwongen en romantische bruidsfotografie en trouwclips. In onze nieuwe stand kunnen jullie onze nieuwe collectie luxe Floricolor trouwalbums bekijken en staat ons gezellige team klaar om jullie alles te vertellen over onze unieke ongedwongen bruidsfotografie werkwijze en alles wat jullie willen weten!

Openingstijden:
19 en 20 januari 2019 (zaterdag & zondag)
10.00 – 17.00 uur

Waar:
Beursgebouw Eindhoven

Bruidsfotografie lijn
Fotograaf bruiloft

Super mooie trouwfotografie en van onschatbare waarde!

Een bruiloft is de mooiste dag van je leven! Deze bijzondere dag moet natuurlijk ook op zijn mooist vastgelegd worden. Bruidsfotografie is ons werk én onze passie. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het vastleggen van jullie trouwdag is.