WPPI 2016 Las Vegas

Een investering die ik iedere trouwfotograaf kan aanraden is de WPPI in Las Vegas! Ieder jaar zit ik tijdens de WPPI Wedding & Portrait Photography Conference in het MGM Grand ongeveer een week tussen heel veel bevriende top bruidsfotografen uit de hele wereld. Een investering die het iedere keer weer waard is! Waarom? Ten eerste is het een hele leuke conferentie waar je heel veel collega’s uit de branche ontmoet en steeds weer nieuwe vrienden maakt en ten tweede omdat er heel erg veel op ons vakgebied trouwfotografie te leren valt , ieder jaar weer!

Als trouwfotograaf ben je nooit uitgeleerd en iedere keer weer willen wij de lat steeds hoger leggen, blijven groeien en verder ontwikkelen. Daarom is het volgen van specifieke workshops, masterclasses enorm belangrijk voor ons. De juiste workshops van topfotografen helpen ons dan ook verder op het creatieve vlak en geven ons de gelegenheid om nieuwe vaardigheden en technieken aan te leren en te oefenen.

En nu? Wat gaan onze bruidsparen er van merken? Wat heb ik dan specifiek geleerd? Deze keer stonden de specifieke creatieve photowalks en flits workshops met Joseph Victor Stefanchik (JVS/Chrisman Studios), Trevor Dayley (MagMod) en Sam Hurd op de agenda en heb ik ook diverse meetings met leuke leveranciers gehad waaronder ook Koylab waar al onze super mooie op maat gemaakte trouwalbums vandaan komen. Het was een super gave en intensieve week waar ik weer veel vrienden heb ontmoet en gemaakt en heel veel heb geleerd zodat we de partyfotografie naar een nog hoger niveau kunnen tillen, we kunnen niet wachten om met jullie op de dansvloer te staan 🙂

Uiteraard heb ik ook wat kiekjes gemaakt tijdens de WPPI maar ook van het mooie kleurrijke Las Vegas en dit keer heb ik alles gefotografeerd met de Fuji XT-10 met daarop de Lensbaby 50mm Tilt-Shift Edge. Leuk detail is dat mijn foto’s ook door Lensbaby gebruikt worden om andere fotografen te inspireren.

WPPI 2016 Las Vegas
WPPI 2016 Las Vegas Wynn Encore
WPPI Las Vegas
WPPI Las Vegas
WPPI 2016 Las Vegas
JVS WPPI 2016 Las Vegas
WPPI 2016 MGM Las Vegas
WPPI 2016 Las Vegas
Las Vegas Strip
Paris casino Las Vegas
WPPI 2016 Las Vegas Skyview
WPPI 2016 Las Vegas
WPPI 2016 Las Vegas
WPPI 2016 Las Vegas

WPPI 2016 Las Vegas | Workshops & Masterclasses

Onderwerp: Bruidsfotografie

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!