2014 was een fantastisch jaar met veel mooie momenten; emotionele momenten maar ook heel veel leuke en gezellige momenten met super leuke bruidsparen. 2014 was ook het jaar dat we besloten om na vijf jaar onze huisstijl en website te verfrissen en hebben we de eerste stappen gezet om de bruidsfotografie lat nog hoger te leggen.

Samen met ons hele team hebben we hier keihard aan gewerkt en wij zijn enorm trots op het resultaat: namelijk een eigen magazine (vanaf 2015 verkrijgbaar), een hele nieuwe collectie trouwkaarten en bedankkaarten en een hele nieuwe lijn luxe digitale trouwalbums die we vanaf 2015 op de markt gaan brengen. Gezien het aantal boekingen voor 2015 kunnen we nu ook al zeggen dat ook 2015 een super jaar gaat worden.

Samen met alle bruidsparen hebben we er in 2014 een super mooi ongedwongen beeldverhaal van gemaakt waar we enorm trots op zijn! Bedankt! Hieronder hebben we een mooie compilatie van 2014 gemaakt.

Geniet van elkaar en geniet van ieder moment! Fijne feestdagen en een flitsend 2015 met heel veel liefde en geluk, waarvan jullie na verloop van tijd zeggen kunnen: dit jaar kan niet meer stuk!

Fijne feestdagen en een flitsend 2015! – Trouwdag in Beeld

Bruidsfotografie lijn

Een ongedwongen en dynamische trouwclip van jullie mooiste dag!

Met een dynamische bruidsvideoclip kunnen jullie iedere keer weer jullie mooiste dag herbeleven! Onze bruidsvideoclips worden net als onze unieke bruidsfotografie op een ongedwongen en creatieve wijze in beeld gebracht. Ook een mooie trouwvideo? Neem dan contact met ons op!