Loes en Willem gaan trouwen en we hadden en loveshoot gepland in een verlaten urbex locatie ergens in België. Loes  (één van onze vaste trouwfotografen) was vooraf al op onderzoek geweest bij de locatie en kwam al snel tot de conclusie dat daglichtfotografie daar niet echt handig zou zijn. Dus bepakt met onze flitstassen zijn we naar België gegaan en hebben daar grotendeels ons eigen licht gemaakt en hebben we meteen wat extra backstage materiaal gemaakt voor onze #BeCreative XL workshop 🙂

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Urbex loveshoot België – Loes & Willem

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Urbex locatie ergens in België

Bruidsfotografie lijn

Prachtige relaxte en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!