Loveshoot Kermis Helmond

Inge & Sander

Loveshoot TITEL

Wij hebben echt een geweldig vak waar we onze passie helemaal in kwijt kunnen! Zo gaaf om onze bruidsparen mee te nemen in onze creatieve achtbaan en super gave foto’s te maken, maar ook gewoon om samen enorm veel plezier te hebben. Precies vijf jaar geleden hebben Inge en Sander elkaar leren kennen op de voorjaarskermis Helmond en binnenkort stappen ze in het huwelijksbootje dus een loveshoot Kermis Helmond 🙂

Natuurlijk gaan wij die gave bruiloft in september fotograferen, maar omdat ze elkaar hebben leren kennen tussen de kermisattracties kwamen we op het idee om een loveshoot te doen op de Kermis in Helmond 🙂 Inge en Sander hebben in de Calypso gezeten, kamelen race gedaan, botsautootjes en ga zo maar verder. Super gaaf ook dat alle exploitanten speciaal voor ons hieraan hebben aan meegewerkt zodat we veilig met onze fotocamera’s en flitsequipment in de draaiende attracties konden werken en een super gave en vooraal #BeCreative loveshoot konden maken.

Loveshoot

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Loveshoot in TITEL

Loveshoot Kermis Helmond – Inge & Sander

Opdracht: Loveshoot
Fotolocatie: Kermis Helmond

Loveshoots

Prachtige relaxte en romantische foto’s van jullie samen!

Een loveshoot is niet zomaar een fotoshoot maar veel meer, eentje die de liefde laat zien die jullie voor elkaar voelen. Loveshoots zijn super leuk om te doen maar ook om gewoon in te lijsten! Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!