Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Workshop en Masterclass bruidsfotografie Ibiza

De meest complete workshop voor de trouwfotograaf: #BeComplete workshop bruidsfotografie Ibiza! Vier complete dagen en op dag 5 nog een halve dag! Zondag 08 oktober t/m donderdag 12 oktober 2017. Omdat we iedereen een maximale en professionele begeleiding willen geven (ook tijdens de fotoshoots) hebben we maximaal 10 deelnemers. En we hebben goed nieuws: de workshop gaat 100% door!

De workshop wordt samen door trouwfotografen; Arno (OCF & MagMod Expert), Sander (OCF & Marketing specialist) en Gonnie (Beloved & Moment Design teacher) in een speciale villa op Ibiza gegeven. De workshop is voor jullie zo bedacht/gepland dat je alleen je eigen vlucht en een hotel hoeft te regelen. We geven de workshop in een super gave Ibiza Villa, het ontbijt, lunch en diner is inbegrepen!

#BeCreative boek over fotografie

Ga je ook mee naar Ibiza?

Wil je ook alles leren over OCF Flitsen en Magmods? Wil je veel meer bruidsfotografie halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor de Ibiza bruidsfotografie workshop!

Contact

#BeCreative boek over fotografie

Dit is niet een Ibiza workshop om te chillen maar is speciaal gemaakt voor de bruidsfotograaf die een enorme stap wil zetten in zijn ontwikkeling! Je gaat dus lange intensieve maar heel mooie workshop dagen beleven. Na deze workshop ken je alle in en outs op het gebied van flitsen en het gebruik van MagMods worden je beelden veel creatiever, de composities worden dynamischer en je gaat je onderscheiden. Ook gaan we veel aandacht besteden aan marketing en social-media, maar we hebben ook iets unieks: op dag 4 gaan we aan de slag met poseren en krijgen jullie een speciale workshop Moment Design / Beloved en mogen jullie dit zelf onder professionele begeleiding in praktijk gaan brengen, hoe gaaf en uniek is dat!

Workshop en Masterclass bruidsfotografie Ibiza

Het Workshop / Masterclass programma

Dag 1 (Zondag 08-10-2017)

Meet & Greet
– Lunch
– Theorie: Gebruik maken van licht en flitstechniek
– Theorie: OCF (Off-Camera) Flitsen & MagMod
– Diner
– Praktijk: OCF Flitsen & MagMod
– Q&A
– Phototalk: (Gezellig borrelen en napraten over dag 1)

Dag 2 (Maandag 09-10-2017)

– Ontbijt
– Theorie: Compositie – Licht – Moment
– Theorie: On-Camera flitsen met één reportageflitser
– Lunch
– Fotoshoot: Met bruidspaar op een mooie typische Ibiza locatie
– Diner
– Theorie: Gebruik OCF & MagMod in moeilijke en saaie locaties
– Praktijk: Fotoshoot met bruidspaar op moeilijke locatie
– Q&A
– Praktijk: Avondshoot met bruidspaar onder sterrenhemel
– Phototalk (Gezellig borrelen en napraten over dag 2)

Dag 3 (Dinsdag 10-10-2017)

– Ontbijt
– Fotoshoot: Met bruidspaar op een mooie typische Ibiza locatie
– Lunch
– Theorie: Bokeh – Lichtreflectie – Schilderen met licht
– Fotoshoot: Sunsetshoot met bruidspaar op strand van Ibiza
– Diner
– Workflow & Nabewerken
– Praktijk: Fotoshoot Ibiza Discoparty met bruidspaar
– Q&A
– Phototalk: (Gezellig borrelen en napraten over dag 3)

Dag 4 (Woensdag 11-10-2017)

– Ontbijt
– Theorie: Poseren van een bruidspaar
– Theorie: Moment Design / Beloved (Gonnie)
– Lunch
– Praktijk: Moment Design / Beloved fotoshoot met bruidspaar
– Diner
– Theorie: Marketing & Social Media
– Q&A
– Phototalk: (Gezellig borrelen en napraten over dag 4)
– Afterparty

Dag 5 (Donderdag 12-10-2017)
– Ontbijt
– Surprise!

Prijs 1357,- (Excl. B.T.W.)

De kosten voor een workshop kun je uiteraard als studiekosten opgeven. Nieuwsgierig wat een vliegticket kost naar Ibiza? Een retourticket heb je al voor €157,-

Aanvullende informatie:

Arno heeft van zijn passie zijn werk (Trouwdag in Beeld) gemaakt en is inmiddels al meer dan 375 bruiloften verder. Zijn trouwfoto’s zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende bruidsfotografie awards zoals diverse Master Awards (Top 5 Benelux) en Fearless Awards en WPS Excellence Awards. Arno is dé specialist in het creatief gebruik van MagMods en tovert met één of twee speedlites de meest waanzinnige foto’s tevoorschijn.

Sander is een gepassioneerd bruidsfotograaf en OCF specialist, maar heeft ook veel specialistische ervaring met Marketing en Social Media want naast het maken van mooie trouwreportages is het als bruidsfotograaf ook enorm belangrijk om je goed te presenteren en goed zichtbaar te zijn op Social Media. Juist daarom hebben ook dit belangrijke onderwerp aan het workshop programma toegevoegd!

Gonnie is teacher en de specialist in posing / Moment Design om een bruidspaar op een oprechte, ongedwongen en met een pure connectie vast te leggen. Wat houdt de techniek in, hoe pas je hem toe, hoe kom je tot het resultaat. Wil je graag een bruidspaar op een unieke ontspannen manier fotograferen zonder geforceerde “cheese” lach, dan is deze techniek perfect! Tijdens deze workshop op dag 4 leert Gonnie (Specialist/Teacher Moment Design) je de basis principes van Moment Design. Je leert dus echt hoe je deze techniek eenvoudig kan toepassen. Daarnaast kijk en fotografeer je met Gonnie mee tijdens een fotoshoot met een een echt bruidspaar. Je kan zien, beleven en ervaren hoe je de techniek toepast en wat het effect is. Deze unieke training wordt maar door 14 teachers wereldwijd gegeven en wij zijn dan ook enorm trots dat we deze speciale uitgebreide Beloved / Moment Design workshop naar onze #BeComplete workshop in Ibiza hebben kunnen halen!

Bruidsfotografie workshop lijn

Je mooiste en nog creatievere bruidsfoto ga je nog maken!!

Je bent zo goed als je laatste foto en je wilt nog meer uit je bruidsfotografie halen! We leren je alles wat je moet weten om een creatieve en succesvolle fotograaf te kunnen worden, Wij delen graag onze kennis en inspiratie en tillen je naar een hoger niveau!