Hoe gaaf is dat? Als echte PSV supporters zijn Marielle en Arjan getrouwd in het PSV Stadion in Eindhoven! De trouwceremonie was in de PSV Business Lounge en de trouwreportage hebben we in en rondom het PSV stadion gemaakt. Als trouwfotograaf komen wij op veel mooie en unieke plekken, maar een trouwreportage in het PSV stadion stond toch al een tijdje op onze bucketlist 🙂 Het feest was in de Verlenging waar de voetjes van de vloer gingen! Hier is alvast een preview van deze gave trouwdag, later meer…

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage PSV Stadion Eindhoven | Marielle & Arjan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Business lounge PSV
Fotolocatie: PSV Stadion Eindhoven
Feestlocatie: De Verlenging

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!