Search
Close this search box.
Trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda

Marijn en Bruno zijn getrouwd in de grote salon van Landgoed Wolfslaar in Breda. Het was een geweldig mooie dag en we hadden prachtig zomers weer. Landgoed Wolfslaar is een hele mooie en unieke locatie ten zuiden van Breda. Het landgoed met ook een echt koetshuis is een hele inspirerende locatie in een mooie bosrijke omgeving en fantastisch mooi voor bruidsfotografie.

Je kunt bij Wolfslaar buiten trouwen maar ook in de mooie grote salon met aan het plafond een prachtige kroonluchter. Hier is alvast een kleine preview van de trouwreportage die we hebben gemaakt rondom het landgoed midden tussn de kikkers 🙂

Trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda
Trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda
Trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda

Trouwreportage Landgoed Wolfslaar Breda | Marijn & Bruno

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Grote salon Wolfslaar Breda
Fotolocatie: Landgoed Wolfslaar
Feestlocatie: Wolfslaar Breda

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!