Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”9851″]

Martine en Stefan zijn getrouwd bij Huize Bergen in Vught en wat een super gave trouwdag was dit! En wauw wat een gave sluier, maar ook die trouwauto; echte italiaanse pk’tjes net zoals die van ons maar net even iets meer 🙂 Het was jammer van de regen en de andere acht bruidsparen die tegelijkertijd in de Koekbouw waren voor een trouwreportage (lees: veeeeeeel te druk), maar we laten ons niet zo snel kennen en hebben samen met Martine en Stefan er een super gezellige en leuke trouwreportage van gemaakt en weer wat andere plekjes daar gevonden 🙂 Hier alvast een preview, enjoy!

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwreportage lijn

Trouwreportage in de Koekbouw Veghel | Martine & Stefan

Opdracht: TrouwfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Huize Bergen Vught
Fotolocatie: De Koekbouw in Veghel
Feestlocatie: Koetshuis Vught

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!