Zoek
Sluit dit zoekvak.
Trouwreportage Kasteel Geldrop

Vera en Jay zijn getrouwd onder de boom bij Kasteel Geldrop. Het was een fantastisch mooie trouwdag en we kennen Vera al geruime tijd als weddingplanner en het was dan ook een grote eer om deze bruiloft te fotograferen. Hier is alvast een preview van deze super mooie bruiloft en de trouwreportage bij Kasteel Geldrop.

Kasteel Geldrop is een stijlvolle trouwlocatie van de gemeente Geldrop-Mierlo en ligt midden in het centrum van Geldrop. Het kasteel met het omliggende landgoed vormt het decor van nostalgie, rust en romantiek. Het romantisch decor van het prachtige park en de klassieke, stijlvolle inrichting van het kasteel zorgen voor een mooie decor om te trouwen of het maken van een romantische trouwreportage.

Trouwreportage Kasteel Geldrop

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Trouwreportage Kasteel Geldrop
Trouwreportage Kasteel Geldrop
Trouwreportage Kasteel Geldrop
Trouwreportage Kasteel Geldrop

Trouwreportage Kasteel Geldrop | Vera & Jay

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Kasteeltuin Kasteel Geldrop
Fotolocatie: Landgoed Kasteel Gedrop
Feestlocatie: De Kasteelhoeve Geldrop

Trouwreportage lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!