Trouwreportage Italië

Een after wedding shoot in het mooie stadje Noto op Sicilië in Italië

Wat eigenlijk als grapje begon na een leuk mailcontact over het verzetten van de loveshoot is uitgedraaid tot werkelijkheid. Kirsten en Rick hebben ons laten invliegen op hun huwelijksreis voor een super gave trouwreportage in Italië in het mooie authentieke plaatsje Noto op het eiland Sicilië.

Kirsten & Rick zijn getrouwd in de mooie tuin van Landgoed Groot Warnsborn en een paar dagen later hebben de de trouwreportage in Italië gemaakt. We begonnen dus als bruidsfotograaf in Arnhem en eindigde als bruidsfotograaf in Italië. Geweldig toch! 🙂 

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf die met plezier het vliegtuig pakt naar Italië voor een trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

After wedding shoot Italië

De stad Noto ligt op het Italiaanse eiland Sicilië in de provincie Syracuse. Noto ligt aan de voet van de ibleïsche bergen, aan de kust ligt Marina di Noto en het mooie strand dat ook tot de Noto behoort. Wat vooral opvalt in Noto zijn de honingkleurige gesteente en de Barokstijl. Het zogeheten honingkleur tufsteen is een kwetsbare steen, waardoor veel onderhoud is vereist aan de gebouwen. Onderhoud en Italië zijn niet met elkaar getrouwd, dus allerlei oude, vervallen plekjes en mooie steegjes voor een Trouwreportage Italië. In Noto vind je ook veel imposante gebouwen en kerken en Noto staat ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. 

Fotograaf Bruiloft // Trouwreportage Italië Noto Sicilië

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow - Trouwclip

Trouwlocatie: Landgoed Oud Warnsborn Arnhem
Fotolocatie: Italië, Noto Sicilië (Oude stadsdeel + strand)

EEN DESTINATION TROUWREPORTAGE IS VAN ZO GAAF OM TE DOEN! Trouwen in Italië . TROUWREPORTAGE Italië. ONGEDWONGEN & CREATIEF EN ALTIJD TWEE TROUWFOTOGRAFEN OP EEN DESTINATION WEDDING!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?