Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trouwfotograaf Wanroij en Holthees

Trouwen in de Mariakapel in Holthees

Jacqueline en Nicolas zijn getrouwd in het de Mariakapel in Holthees, maar de dag begon voor ons als trouwfotograaf in Wanroij bij de ouders van Jacqueline. Wat was dit een leuke bruiloft was dit om te fotograferen! Een heerlijke intieme bruiloft met een kleine gezellige groep vanwege de Corona. Lekker genieten en op een ongedwongen wijze het verhaal van deze trouwdag vertellen en we mogen nog een keer, want ze gaan volgend jaar in België nog een keer trouwen.

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf in Wanroij of Holthees en je wilt ook de échte momenten en een super mooie, creatieve trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons

Trouwreportage in Wanroij

De trouwreportage hebben we gemaakt in de mooie achtertuin of eigenlijk beter gezegd “landgoed” van het ouderlijk huis. Het leek of alsof we in Zwitserland waren met mooie bergen, rotsen en zelf een waterval. Ook een station met antiek treinstel ontbrak niet. Echt geweldig om hier te mogen fotograferen!

Fotograaf Bruiloft Wanroij // Trouwreportage Wanroij // Bruiloft Mariakapel Holthees

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Fotolocatie: Prive landgoed
Trouwlocatie: Mariakapel Holthees
Feestlocatie: Hoeve de Boogaard

EEN TROUWREPORTAGE IN Wanroij IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen in de MariakapeL IN Holthees! CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAFIE Wanroij EN WIJ KOMEN ALTIJD MET TWEE TROUWFOTOGRAFEN naar EEN BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?