Trouwfotograaf Meneer Van Eijck in Oisterwijk

Trouwen in de Oisterwijkse Bossen

Lotte-Carlijn en Mark zijn getrouwd in Oisterwijk bij Meneer van Eijck wat prachtig gelegen is in de Oisterwijkse bossen. We begonnen de dag al vroeg bij de voorbereidingen in Mierlo vlakbij onze fotostudio en na een mooie first-look met alle vrienden en familie zijn we vertrokken naar Veghel voor het maken van een hele mooie trouwreportage.

Trouwen tijdens Corona kan ook heel erg mooi en intiem zijn. De bruiloftgasten die er vanwege de Corona niet bij konden zijn hebben wij via de trouwceremonie livestream mee laten genieten van deze fantastisch dag! Ondanks hier en daar toch nog een regenbui was er toch een super mooie en romantische trouwceremonie onder de bomen. 

Geniet van de preview slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden trouwfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Mierlo of Oisterwijk en je wilt ook de échte momenten en een super gave creatieve trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons

Trouwen in Oisterwijk bij Meneer van Eijck

De prachtige en gastvrije trouwlocatie Meneer van Eijck ligt prachtig centraal gelegen, midden in de bossen van het Brabantse Oisterwijk tegen de grens van het pittoreke Moergestel. Wat is er romantischer dan trouwen onder de bomen van de Oisterwijkse bossen? Een afwisselend bosgebied met sfeervolle vennen en verscholen heideveldjes. Heerlijk om doorheen te wandelen, maar ook om te trouwen!

Trouwfotograaf Mierlo en Oisterwijk // Trouwreportage Koekbouw // Corona Bruiloft

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow - Livestream

Trouwlocatie: Meneer Van Eijck in Oisterwijk
Fotolocatie: De Koekbouw in Veghel

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen IN OISTERWIJK TROUWFOTOGRAAF Meneer Van Eijck in Oisterwijk. CREATIEVE TROUWFOTOGRAAF EN ALTIJD TWEE BRUIDSFOTOGRAFEN OP EEN HUWELIJK!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?