Trouwfotograaf Kasteel Woerden en Hoofddorp

Trouwen bij Kasteel Woerden

Michele en Oscar zijn getrouwd bij Kasteel Woerden, maar de dag begon voor ons als trouwfotograaf in Hoofddorp bij Michele in hun mooie appartement en bij het ouderlijk huis van Oscar. Een heerlijke intieme bruiloft met een wat kleinere groep vanwege de Corona maatregelen, maar wederom weer een super leuke bruiloft om te fotograferen! 

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden trouwfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf in Woerden of Hoofddorp en je wilt ook de échte momenten en een super mooie, creatieve trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons

Trouwreportage Kasteel Woerden

De trouwreportage hebben we gemaakt in het mooie Bredius park vlakbij bij Kasteel Woerden. De zon stond al wat lager waardoor we heerlijk creatief met het licht konden werken. Aan het begin van de avond hebben we nog een echte #BeCreative trouwfoto gemaakt voor het kasteel op de kasteelbrug.

Fotograaf Bruiloft Kasteel Woerden // Trouwreportage Kasteel Woerden // TrOUWEN

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Fotolocatie: Natuurpark Bredius
Trouwlocatie: Kasteel Woerden
Dinerlocatie: De Gewelven

EEN TROUWREPORTAGE in Woerden IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen bij Kasteel Woerden! CREATIEVE TrouwFOTOGRAFIE Woerden EN WIJ KOMEN ALTIJD MET TWEE FOTOGRAFEN naar jullie BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?