Trouwfotograaf Italië

Trouwreportage in Taormina en Savoca Italië

Samen met Mieke en Bruno die getrouwd zijn bij Innesto in Asten ben afgereisd naar het prachtige Sicilië voor een after wedding shoot in Italië, hoe geweldig is dit: Trouwfotograaf Italië. We zaten in het romantische plaatsje Taormina gelegen tegen een berghelling. Taormina heeft één hoofdstraat, de Corso Umberto met heel veel leuke restaurants en winkeltjes. Het stadspark Giardino Pubblico biedt uitzicht over de zee. 

De vulkaan Etna is vanuit de stad zichtbaar en in Taormina ligt Giardini-Naxos, de oudste Griekse vestiging buiten Griekenland. Voor de kust van Toarmina ligt het mooie rotseilandje Isola Bella wat vanuit de stad per kabelbaan bereikbaar. Op het strandje van Isola Bella zijn we vroeg in de ochtend begonnen met een trouwreportage tijdens de zonsopgang en aan het einde van de middag hebben we ook een trash the dress shoot gedaan bij zonsondergang.

Trouwreportage in Savoca "The GothFather"

In de ochtend hebben we allerlei leuke plekjes in Taormina opgezocht en na een gezellige Italiaanse lunch zijn we vertrokken naar Savoca voor de rest van de after wedding shoot. Savoca is een van de mooiste dorpjes van Sicilië waar de beroemde Maffia film The Godfather is opgenomen. In de film werd Savoca ingezet als zijnde het dorpje Corleone.

Beroemd is vooral Bar Vitelli waar Michael Corleone om de hand van de dochter van de Maffia baas komt vragen. Het dorpje ziet er nog exact zo uit als in de film. Ook het kerkje Chiesa di Santa Lucia waarin de bruiloft wordt gefilmd is te vinden in dit prachtige dorpje. Wat opvalt tijdens een wandeling door het mooie dorpje, is de diversiteit van de omgeving wat dit unieke plekje maakt tot een geweldig decor voor een prachtige trouwreportage.

Fotograaf Italië// Trouwreportage Italië // Italiaanse bruiloft bij Innesto

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie Italië - Trouwalbum - Destination Wedding Shoot

Fotolocatie: Taormina, Savoca Italië
Trouwlocatie: Innesto Asten

EEN TROUWREPORTAGE IN Italië IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen in het buitenland IN Italië! CREATIEVE TrouwFOTOGRAaF Italië EN WIJ KOMEN ALTIJD MET TWEE TROUWFOTOGRAFEN naar EEN destination wedding!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?