Publicatie Trouwplannen Magazine

Fieke en Jeroen zijn dit jaar getrouwd bij het Witte Kasteel in Loon op Zand en deze bruiloft is gepubliceerd in het super mooie Trouwplannen Magazine wat iedere bezoeker van de Love & Marriage beurs dit jaar en volgend jaar meekrijgt. Het super dikke Magazine is gevuld met meer dan 100 trouwjurken, de allermooiste real weddings 🙂 maar ook heel veel trouwtips. Niet hoe je iets wel of niet moet doen maar tips om jullie dag er nog iets feestelijker uit te laten zien. Tips waarmee je jullie dag nog net iets bijzonderder maakt. Gewoon super gaaf om te hebben en voor ons als trouwfotograaf geweldig om in gepubliceerd te staan!

De Love & Marriage Beurs in Eindhoven is dé grootste trouwbeurs van het Zuiden. Alles in de sfeer van jullie bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten en er is een mooie weddingshow met de laatste catwalk trends voor trouwjurken en trouwkostuums. Natuurlijk zijn wij in 2016 ook weer van de partij en komen we met iets heel speciaals… 😉

Publicatie Trouwplannen Magazine | Bruiloft Fieke en Jeroen

Publicatie Trouwplannen Magazine | Trouwdag in Beeld

Onderwerp: BruidsfotografieNieuws

Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!