Jaaroverzicht bruidsfotografie 2016

Wauw! 2016 was een fantastisch jaar met zoveel mooie momenten. Met ons hele team hebben we keihard gewerkt en de lat extra hoog gelegd en als kers op de taart hebben we dit jaar niet één maar twee Fearless Awards gewonnen samen met nog eens vier Master Awards, acht WPS Excellence Wedding photography Awards en nog een aantal andere mooie bruidsfotografie awards. Ook was 2016 het jaar dat we eindelijk onze #BeCreative workshops hebben aangekondigd en met succes want we gaan de komende tijd 45 bruidsfotografen met heel veel plezier begeleiden en creatief laten genieten van onze kennis en ons mooie vakgebied; dynamische en creatieve bruidsfotografie.

Samen met al onze bruidsparen hebben we er dit jaar een super mooi beeldverhaal van gemaakt waar we enorm trots op zijn! Bedankt dat jullie ons het vertrouwen hebben gegeven en ons helemaal vrij hebben gelaten om ons te laten doen wat wij zo leuk vinden; het op een ongedwongen, creatieve en dynamische wijze in beeld brengen van een bruiloft!

Dit mooie jaar is nog niet eens afgelopen en we kunnen al niet wachten op het nieuwe jaar 2017 wat nu al een mooi jaar gaat worden en waar we in de maand januari al drie hele mooie en spectaculaire nieuwsberichten voor jullie hebben klaar staan 😉

Geniet van elkaar en geniet van ieder moment! Wij wensen iedereen een super flitsend 2017 met heel veel Love & Happiness!

Hieronder kun jullie ons jaaroverzicht 2016 video met als onze favorieten bekijken! Enjoy!

Jaaroverzicht bruidsfotografie

Onderwerp: Jaaroverzicht 2016 Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie

 

Jaaroverzicht bruidsfotografie lijn

Is onze trouwdatum nog vrij?

Spreekt onze bruidsfotografie stijl en werkwijze jullie ook aan en willen jullie weten of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken.

Check beschikbaarheid trouwdatum

Jaaroverzicht bruidsfotografie

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!