Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jaaroverzicht 2018

Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie & Trouwclips

Trouwvideo

Wauw! Wat een trouwjaar! 2018 was een fantastisch jaar met heel veel mooie, emotionele en creatieve momenten, maar ook gezellige en grappige momenten. Samen met onze bruidsparen hebben we de lat voor de bruidsfotografie weer een heel stuk hoger gelegd met al die geweldige trouwreportages die we hebben mogen maken.

Met ons hele team hebben we keihard gewerkt op mooie bruiloften, maar we hebben ook in het geheim gewerkt aan een heel mooi fotografie project wat we in 2019 gaan uitrollen 😉 #secretproject

2018 was ook het jaar waar het #BeCreative Photography book is gelanceerd en wat inmiddels al bij veel fotografen op alle continenten van deze mooie aardbol in de boekenkast staat. Een droom die is uitgekomen en waar we enorm trots op zijn!

Super bedankt iedereen en vooral onze lieve bruidsparen. Bedankt dat jullie ons het vertrouwen hebben gegeven en ons geheel vrij hebben gelaten om ons te laten doen wat wij zo leuk vinden; het op een ongedwongen, creatieve en dynamische wijze in beeld brengen van jullie bruiloft. Als bruidsfotograaf zijn wij nergens zonder jullie! Vandaar dat we dit moment ook aangrijpen om onze nieuwe slogan te lanceren:

“Make Memories Together”

Ook willen wij onze fantastische partners bedanken die ons onvoorwaardelijk steunen en het ons mogelijk maken om dromen uit te laten komen:

CameraToolsFloricolorBBPLightDedoLightRotolightMagMod

Geniet van elkaar en geniet van ieder moment! Wij wensen iedereen een flitsend 2019 met heel veel liefde en geluk, waarvan jullie na verloop van kunnen zeggen; dit jaar kan niet meer stuk!

Team Trouwdag in Beeld:
Arno, Susanne, Loes, Mark, Tessa, Emma, Zoë, Kim

Trouwclip jaaroverzicht 2018

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsvideoclip

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!