Zoek
Sluit dit zoekvak.


[soliloquy id=”11872″]

Daphne & Martijn

Fotograaf bruiloft Uden

Fotograaf bruiloft Uden

Daphne en martijn zijn getrouwd in ’t Raadhuis te Uden en de trouwreportage zouden we eigenlijk maken in het mooie bomenpark in Heesch, maar ja de weergoden hadden we in de ochtend niet echt mee zitten dus besloten we maar naar de Koekbouw in Veghel te gaan. Niet wetende dat die volgepropt zat met meer dan 1000 Boer zoekt vrouw boerinnen 🙂 Nu laten wij ons niet zo snel afleiden en kennen daar ieder hoekje en daar hebben we op een creatieve wijze ook gebruik van gemaakt. Ongedwongen, gezellig en creatief is deze trouwreportage in de Koekbouw geworden 🙂

Fotograaf bruiloft Uden lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft Uden

Fotograaf Bruiloft Uden | Daphne & Martijn

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: ’t Raadhuis Uden
Fotolocatie: Koekbouw Veghel
Feestlocatie: Humphrey’s Uden

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!