Lieke en Tom zijn getrouwd in de mooie tuin van Villa Polder in Gemert. De trouwreportage hebben we gemaakt in Milheeze bij het mooie natuurgebied Nederheide. Wauw! Wat een fantastische bruiloft was dit weer en wat een fantastisch weer hadden we en voordat het geweldige trouwfeest los barste hebben we nog een leuke #BeCreative trouwfoto gemaakt 🙂

Hier alvast de preview van de trouwreportage, enjoy!

Trouwreportage lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft lijn

Fotograaf bruiloft Milheeze | Lieke & Tom

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Villa Polder Gemert
Fotolocatie: Natuurgebied Nederheide Milheeze
Feestlocatie: Villa Polder Gemert

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!