Marielle en Robin zijn getrouwd bij Kasteel Duurstede, wauw wat een super mooie bruiloft was dit om te mogen vastleggen. We begonnen de dag in Barneveld waar Robin met een mooie Maserati GranTurismo MC Stradale Marielle bij het ouderlijk huis kwam ophalen. Getrouwd werd er naast het Kasteel in een mooi sprookjesachtig prieeltje. De trouwreportage hebben we in het Kasteel en op het landgoed gemaakt.

Kasteel Duurstede is één van de oudste kastelen van Nederland. Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een mooi landgoed. Een mooie ophaalbrug over de slotgracht maakt het geheel helemaal in stijl af. Het kasteel heeft de status van Rijksmonument en wordt door deskundigen beschouwd als één van de mooiste middeleeuwse kastelen van Nederland.

Fotograaf bruiloft lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft lijn

Fotograaf Bruiloft Kasteel Duurstede | Marielle & Robin

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Kasteel Duurstede
Fotolocatie: Landgoed kasteel Duurstede
Feestlocatie: Kasteel Duurstede – Wijk bij Duurstede

Fotograaf bruiloft lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!