Search
Close this search box.
Feestfotografie bruiloft

Sandra en Michiel zijn getrouwd bij Villa des Beaux Arts in Heeze, een super gave locatie om te trouwen maar ook om te feesten, vandaar dit keer een blogje over feestfotografie! De trouwreportage hebben we gemaakt bij Piet Hein Eek op Strijp-R in Eindhoven en daarvan hebben we onlangs een mooie blog gepubliceerd en op de feestavond zelf hadden we ook een mooie slideshow laten zien aan de feestgasten.

Goede feestfotografie is een flinke uitdaging maar voor ons is het juist de kers op de taart want een trouwdag is een beleving die al begint bij de voorbereidingen en vaak letterlijk en figuurlijk zal eindigen met een knallend trouwfeest! Het is op dit moment het meest geboekte pakket; All-Inclusive bruidsfotografie van ’s morgens vroeg tot in de later uurtjes! Wij vinden het super leuk om een trouwdag van het begin tot het einde met allerlei verschillende lichtomstandigheden in een feestelijk sfeertje vast te leggen. En ja wij gaan dus ook gewoon op de dansvloer liggen voor een mooie feestfoto 😉

Feestfotografie bruiloft Heeze
Feestfotografie bruiloft
Feestfotografie bruiloft
Feestfotografie bruiloft
Feestfotografie bruiloft
Feestfotografie bruiloft

Feestfotografie bruiloft Heeze | Sandra & Michiel

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Villa des Beaux Arts Heeze
Fotolocatie: Piet Hein Eek Strijp-R Eindhoven
Feestlocatie: Villa des Beaux Arts Heeze

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!