Fanny en Stefan zijn getrouwd bij het mooie Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord vlakbij Bloemendaal en wat een super gave dag was dit! De hele dag stond in het teken van genieten en we begonnen deze zonnige dag in de ochtend met de voorbereidingen van Fanny. De first look was in de mooie bruidsuite van het hotel en wauw, wat een mooie ceremonie kwam daarna! Mark van Leeuwen van Mooi trouwen had er een geweldige trouwceremonie van gemaakt met een mooie dosis; Humor, emotie en vooral genieten van elkaar. Voor ons als trouwfotograaf is een ceremonie van Mark iedere keer weer genieten. De trouwreportage hebben we aan het eind van de middag gemaakt tijdens het Magic Hour, want wat een geweldig licht kregen we cadeau tijdens de fotoshoot. Na een heerlijk diner was het tijd voor het trouwfeest en konden de voetjes van de vloer en zat deze fantastische trouwdag er voor ons weer op en stond de volgende fotoshoot in Ibiza al weer snel op de agenda 🙂

Bruiloft lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruiloft lijn

Bruiloft Landgoed Duin en Kruidberg | Fanny & Stefan

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Duin en Kruidberg
Fotolocatie: Landgoed Duin en Kruidberg
Feestlocatie: Souterrain Duin en Kruidberg

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!