Bruidsfotograaf Oss

Trouwen bij Onsz midden in het centrum van Oss

Simone en Menno zijn getrouwd bij Onsz midden in het centrum van Oss, wat een super gave dag was dit en wauw wat een openingsdans! Het hele Onsz restaurant was omgebouwd tot een trouwlocatie en complete discotheek. Super gave lichtshow, vuur en heel veel kilootjes confetti wat wil je als bruidsfotograaf in Oss nog meer… #partytime

Geniet van de slideshow die wij hebben gemaakt. Wij vinden bruidsfotografie super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een trouwfotograaf in Oss en je wilt ook de échte momenten en een super gave trouwreportage, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons.

Trouwen in Oss

Oss is een stad in de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. De stad heeft een belangrijke regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. De stad is omringd door verschillende landschappen en ligt geologisch gezien op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere, vochtige kleigrond, met de rivier de Maas in de nabijheid. De trouwreportage hebben we gemaakt op de heide in Heesch die nog net een beetje in bloei stond.

Fotograaf Bruiloft Oss // Trouwreportage Oss // Bruiloft in Oss

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Onsz Restaurant Oss (Centrum)
Fotolocatie: De Maashorst Heesch
Feestlocatie: Onsz
Videograaf: Jelle

EEN TROUWREPORTAGE IN OSS IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen IN OSS. BRUIDSFOTOGRAAF OSS. CREATIEVE BRUIDSFOTOGRAAF EN ALTIJD TWEE FOTOGRAFEN OP EEN HUWELIJK!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?