Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bruidsfotograaf Klooster Nieuwkerk Goirle

Trouwen in Goirle en we hebben een gave trouwreportage gemaakt bij de SpoorzonE in Tilburg

Kinderen op een bruiloft? Echt zo leuk! Afgelopen weekend waren we als bruidsfotograaf aan het werk bij Klooster Nieuwkerk in Goirle voor de bruiloft van Annemarie en Rens. Op deze super leuke bruiloft waren veel kinderen aanwezig en dat levert altijd waanzinnige en vooral échte momenten op! Wij vinden dit super leuk om te doen dus als je nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf en je wilt onwijs gave échte momenten, neem dan snel contact met ons op.

De trouwreportage hebben we gemaakt bij de Spoorzone in Tilburg, een oude en bijzonder creatief gebied met monumentale industriële gebouwen op een 75 hectare groot gebied midden in de stad, aan het spoor en het station. We hebben er weer een creatieve trouwreportage van gemaakt 🙂

Trouwen in Goirle Bij Klooster Nieuwkerk

Klooster Nieuwkerk is een Nederlands klooster in Nieuwkerk, een gehucht op de Nederlands-Belgische grens tussen Goirle en Poppel. Het werd ingewijd in 1913 en was een huis van de Missionarissen van de Heilige Familie. Klooster Nieuwkerk is de ideale plek voor een prachtige bruiloft! Van het begin tot het eind nemen ze alle zorgen uit handen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten en wij fantastische ongedwongen trouwfoto’s kunnen maken van jullie mooiste dag!

Fotograaf Bruiloft // Trouwreportage Spoorzone Tilburg

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Klooster Nieuwkerk Goirle
Fotolocatie: Spoorzone Tilburg
Feestlocatie: Landgoed Nieuwkerk

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! Trouwen in Goirle Bij Klooster Nieuwkerk. TROUWREPORTAGE SPOORZONE TILBURG! ONGEDWONGEN & CREATIEF EN ALTIJD TWEE BRUIDSFOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?