Bruidsfotograaf Kasteel Oud-poelgeest Oegstgeest

Tamara & Jeroen

Trouwfotograaf Kasteel Oud-Poelgeest Oegstgeest

Wauw wat een dag! Tamara en Jeroen zijn getrouwd en aan het werk als bruidsfotograaf op Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Wat willen we nog meer 🙂 We begonnen de dag in Voorschoten met de voorbereidingen van Tamara waarna Jeroen zijn bruid kwam ophalen in hun eigen oldtimer cabrio BMW. Een uniek exemplaar waar er niet heel veel meer van zijn en eigenlijk nog als nieuw, echt zo mooi en goed onderhouden.

De trouwreportage hebben we gemaakt op het landgoed van Kasteel Oud-Poelgeest waar ook de mooie buiten trouwceremonie was met als backdrop het Kasteel. Na het Ja-Woord was het tijd voor taart en bubbels, niet een gewone taart maar een echte sushi bruidstaart 🙂 Deze gave trouwdag werd afgesloten met een mooi feest en uiteraard hebben we in de avond nog een paar #BeCreative kunstwerkjes voor aan de muur gemaakt!

Fotograaf Oegstgeest bruiloft

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Trouwdag in Beeld Bruidsfotograaf TITLE-PROVINCIE

Bruidsfotograaf Kasteel Oud-poelgeest Oegstgeest

Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie & Trouwclips:
BruidsfotografieTrouwalbum

Trouwlocatie: Kasteel Oud-Poelgeest Oegstgeest
Fotolocatie: Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest
Feestlocatie: Kasteel Oud-Poelgeest

Bruidsfotograaf Trouwdag in Beeld

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!

1
Hoi,

Wat leuk dat je onze site bezoekt! Wil je snel iets weten of heb je een vraag? Stel hem hier via onze WhatsApp,

Groetjes,
Arno en Susanne

Trouwdag in Beeld
"Make Memories Together"
Powered by