Bruidsfotograaf Gemert Glenda & Dennis

getrouwd in Gemert en de trouwreportage gemaakt bij de Koekbouw in Veghel

Afgelopen weekend zijn Glenda en Dennis getrouwd in Gemert. Wauw, wat was dit weer een gezellige en echte Brabantse trouwdag en wat is het toch gaaf om als bruidsfotograaf in Gemert en op zoveel mooie bruiloften te mogen fotograferen.  We begonnen de dag vroeg bij de voorbereidingen van de bruid in het ouderlijk huis en tussendoor zijn we even naar Dennis geweest. De trouwreportage hebben we gemaakt bij de Koekbouw in Veghel, ons niet heel erg onbekend 🙂

Trouwen in Gemert

Het Parochiehuis in Bakel en de trouwzaal in het gemeentehuis in Gemert zijn de vaste trouwlocaties in Gemert. Glenda en Dennis zijn getrouwd in de mooie oude raadzaal van het Gemeentehuis, we noemen dit ook wel eens de kleinste en gezelligste trouwzaal van Nederland. Na de trouwceremonie was er een verrassing en werden ze door de Brandweer van Gemert buiten opgewacht met een CO2 brandblusser. De bruidstaart en bubbels waren bij de gastvrije herberg de Brabantse Kluis waar ook het trouwfeest was.

Fotograaf Bruiloft // TROUWEN IN GEMERT

Trouwdag in Beeld : Bruidsfotografie - Trouwalbum - Slideshow

Trouwlocatie: Gemeentehuis Gemert
Fotolocatie: CHV Noordkade / De Koekbouw in Veghel
Feestlocatie: De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel
DJ: Sound4All

EEN TROUWREPORTAGE IS VAN ONSCHATBARE WAARDE! BRUIDSFOTOGRAAF GEMERT. TOPKWALITEIT BRUIDSFOTOGRAFIE! ONGEDWONGEN & CREATIEF EN NIET ÉÉN, MAAR ALTIJD TWEE BRUIDSFOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT!

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?