Hoe gaaf is dat? Een After wedding shoot in Ibiza? Heel erg gaaf 🙂 Afgelopen oktober waren we voor de bruidsfotografie workshop op Ibiza en hebben we 12 fotografen 4 dagen alle fijne kneepjes van het mooie vak bruidsfotografie geleerd, van marketing tot creatieve flitstechniek en alles wat er nog tussen zit! We hadden Chantal en Patrick ingevlogen voor het maken van een echte Ibiza trouwreportage. De volgende bruidsfotografie workshop staat ook al weer gepland, Arno en Sander gaan dan met een groep van 12 fotografen naar een super luxe villa in het Ibiza van het noorden; Texel 🙂

Meer info over deze workshop: Bruidsfotografie workshop Texel

After wedding shoot lijn

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Willen jullie de trouwdatum alvast in optie zetten en een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

After wedding shoot lijn

After wedding shoot Ibiza | Chantal & Patrick

Opdracht: BruidsfotografieTrouwalbum

Fotolocatie: Sant Antonio Ibiza

After wedding shoots lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Sfeervolle bruidsfotografie waarin detail, emotie en alle mooie momenten centraal staan. Een Trouwdag in Beeld trouwreportage wordt gemaakt door twee enthousiaste bruidsfotografen met een eigen en frisse blik op bruidsfotografie! Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Wij werken door heel Nederland maar ook in het buitenland. Nieuwsgierig geworden? Bel of vul het contactformulier in!