Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Trouwdag in Beeld winnaar Master Award

Hoe gaaf is dat! Tijdens mijn verblijf hier in Las Vegas voor de WPPI (Portrait & Wedding photography conference) waar ik bij de grote namen in de bruidsfotografie diverse workshops, photowalks en masterclasses volg kreeg ik te horen dat ik in Nederland tijdens het Dutch Master Event wederom een Master Award heb gewonnen. Echt super tof en wat is dat leuk om in helemaal in Vegas tijdens de WPPI dit fantastische nieuws te vernemen!

De foto is gemaakt tijden de super leuke bruiloft van Gerben en Anke waar we op een hele ongedwongen wijze de trouwdag in beeld hebben gebracht. De trouwambtenaar betrok de kinderen van Gerben en Anke er ook op een hele leuke manier bij waardoor dit fantastische moment ontstond. Dat is het leuke van onze manier van werken door de leuke klik die wij met al onze bruidsparen hebben kunnen en mogen wij ook op dit soort mooie momenten heel erg dichtbij komen om dat te fotograferen en wat is het dan leuk dat een jury van echte en internationale topfotografen dit waardeert met een award.

Bruidsfotografie awards | Trouwdag in Beeld winnaar Master Award!

Onderwerp: Bruidsfotografie
Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!