Winnaar best wedding photography Wedisson Award

Nadat we eind vorig jaar niet één maar twee Master Awards hebben gewonnen hebben we nu ook een Best Wedding Photography Wedisson Award voor de trouwfoto van Lilian en Kenny gewonnen! Wat super gááf is dit want voor trouwfotografen is dit een fel begeerde internationale award en wat leuk dat naast de waardering van onze bruidsparen een trouwfoto ook door een internationale jury bekroond wordt!

Super gaaf ook voor ons hele trouwfotografie team want samen werken wij keihard van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat om de mooiste momenten vast te kunnen leggen dat doen we met z’n allen met heel veel plezier en veel passie! Ook super gaaf voor Lilian en Kenny en alle andere bruidsparen die ons op hun mooiste dag alle tijd en mogelijkheden geven zodat wij vanuit allerlei standpunten (zie onderstaande foto 🙂 ) super mooie foto’s kunnen maken en ons gewoon op een ongedwongen wijze het fotografiewerk laten doen waardoor er dit soort leuke en unieke fotomomenten ontstaan. Deze Wedisson Award krijgt een heel mooi plekje in onze fotostudio.

Winnaar best wedding photography Wedisson Award

Nieuws | Trouwdag in Beeld Winnaar Best Wedding Photography Wedisson Award!

Onderwerp: Bruidsfotografie
Nieuws Trouwdag in Beeld lijn

Ja, ik wil… Is onze trouwdatum nog vrij?

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!