Trouwdag in Beeld wint wederom een bruidsfotografie Award

Wauw, wat gaaf! Trouwdag in Beeld wint wederom een bruidsfotografie award! Wow, wat een super tof jaar is dit! Deze foto is gemaakt tijdens de super gave bruiloft van Joyce en Rick bij de mooie trouwlocatie Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom. Een perfecte foto maken met duiven is altijd lastig want je weet nooit waar die beesten naar toe vliegen. Het leek ons wel eens leuk om “The making of” van deze bruidsfotografie award te laten zien want “award winning” bruidsfotografie met duiven is niet alleen goed focussen maar gewoon hard doorwerken en vooral doorschieten voordat de vogeltjes gevlogen zijn en daarna hopen dat iedereen er leuk op staat en dat de duiven niet het kader uit gevlogen zijn 🙂

Dit keer hadden we geluk en omdat Quincy (dochter van het bruidspaar) ook nog een duif mocht laten weg vliegen hadden we er 3 in het fotokader. Wij doen aan diversen bruidsfotografie award wedstrijden mee puur om het feit dat we daar scherper van worden en iedere keer nog beter naar onze beelden gaan kijken met als doel iedere keer weer wat bij te leren en beter te worden. Het is dan ook waanzinnig gevoel dat ons werk naast al onze lieve bruidsparen ook gewaardeerd wordt door een internationale jury.

Trouwdag in Beeld wint wederom een Wedding Photography Award

Bruiloft fotograaf

Trouwdatum reserveren?

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie de trouwdatum alvast reserveren of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op en dan checken wij snel onze agenda. Graag tot snel!

Check beschikbaarheid trouwdatum

Fotograaf bruiloft

Trouwdag in Beeld wint wederom een bruidsfotografie Award

Nieuws | Trouwdag in Beeld wint wederom een bruidfotografie award!

Onderwerp: Bruidsfotografie Awards

Bruidsfotografie award Trouwdag in Beeld lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook enthousiast geworden en willen jullie graag een keer met ons kennismaken? Bel of vul het contactformulier in!