Op een bruiloft krijgen wij als bruidsfotograaf heel vaak te horen: dan Photoshop je dat toch even… Ondanks dat we toch aardig wat bruidsfotografie bewerking toepassen gebruiken we Photoshop toch zo min mogelijk 🙂 Wij werken veel met het programma Aperture waar we na een bruiloft heel wat uurtjes achter door brengen.

Natuurlijk proberen wij tijdens de trouwreportage al zo goed mogelijk de beelden te schieten met onze camera’s maar uiteindelijk kunnen we met een mooie bewerking een trouwfoto toch nog heel wat mooier krijgen. Denk hierbij aan mooie zwart-wit bewerkingen, het mooie uitkaderen en het aanpassen van kleuren en contrasten.


[image-comparator left=”https://www.trouwdaginbeeld.nl/wp-backstage/bruidsfotografie_bewerking_01.jpg” right=”https://www.trouwdaginbeeld.nl/wp-backstage/bruidsfotografie_bewerking_02.jpg” width=”100%” ]

Om een mooi beeld te geven achter de schermen bij Trouwdag in Beeld hebben we de rubriek backstage in het leven geroepen. In de backstage blogs geven we een uniek kijkje achter de schermen want bruidsfotografie is niet alleen het fotograferen van de bruiloft maar er komt nog veel meer bij kijken.

In deze blog laten we een onbewerkt en een bewerkte foto zien. Ga met de slider heen en weer en zie dan het grote verschil tussen de onbewerkte versie en de bewerkte. Deze foto ia afkomstig van de bruiloft van Richie & Lindsay en is gemaakt bij de Leerfabriek in Oisterwijk.

Bruidsfotografie lijn

Een trouwreportage is van onschatbare waarde!

Trouwdag in Beeld staat bekend om zijn spontane en ongedwongen romantische bruidsfotografie. Creatief, gezellig, sfeervol, vakmanschap en humor zijn onze steekwoorden. Ook jullie trouwdag kunnen wij ongedwongen in beeld brengen. Ook interesse? Bel of vul het contactformulier in!