Trouwdag in Beeld Bruidsfotografie en trouwalbums | Trouwreportage Loveshoots Bruidsfotograaf Trouwfotograaf
Trouwdag in Beeld | Bruidsfotografie - trouwalbums - bruidsvideoclips

Nieuwe website Trouwdag in Beeld

Geplaatst in rubriek: Bruidsfotografie 

Eindelijk is het zover en kunnen we na meer dan een half jaar op de achtergrond dag en nacht werken onze nieuwe website en huisstijl met trots presenteren! Deze oude blog blijft gewoon beschikbaar en zal als archief blijven bestaan. Benieuwd naar onze nieuwe website? Neem snel een kijkje: www.trouwdaginbeeld.nl

bruidsfotografie

Lees hier verder…

Sneak preview bruidsvideoclip

Geplaatst in rubriek: Bruidsvideoclips 

De sneak preview van de bruidsvideoclip van Inge en Gé staat nu online! Het was een geweldig mooie dag met veel mooie details, brabantse gezelligheid en een heerlijke ongedwongen trouwreportage. We hebben ook mogen filmen op een super mooie locatie; Kasteel Groenendael in Hilvarenbeek. De sneak preview is hier te bekijken:

Lees hier verder…

Loveshoot Brandevoort

Geplaatst in rubriek: Loveshoot 

Richie en Lindsay gaan trouwen in Tilburg en een paar weken geleden hebben we samen gezellig een loveshoot in Brandevoort gedaan en konden ze alvast wat wennen aan onze camera want wij verzorgen ook op hun huwelijk de bruidsfotografie. Een loveshoot is super leuk om te doen en de foto’s kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor de trouwkaart of receptiefoto maar zijn natuurlijk ook super leuk om gewoon te hebben of om in te lijsten.

loveshoot brandevoort

Lees hier verder…

Trouwreportage Vught

Geplaatst in rubriek: Trouwreportage 

Op valentijnsdag zijn Jasper en Hedwig getrouwd in Vught. Vroeg in de ochtend zijn we begonnen bij de voorbereidingen van Hedwig en omdat wij met twee bruidsfotografen werken konden we ons ook even opsplitsen zodat we ook de voorbereidingen van Jasper konden fotograferen. Na een geweldig mooie first look zijn we vertrokken naar de Leerfabriek in Oisterwijk voor het maken van een industriële trouwreportage.

bruidsfotografie

Lees hier verder…

Volgende pagina »